My Instagram

Noviteti kampanje C08

Pozdrav dragi moji!

Evo, kako sam i obrćala, malo ću da pišem o novitetima iz kampanje C08. Moram priznati da nisam očekivala da će mi danas stići narudžba jer sam imala malih problema sa rokom dostave, ali sad je OK i roba je kod mene :)

Prvo o čemu ću da pišem jesu noviteti za našu jaču polovinu. Većinskim dijelom pažnju posvećujemo ljepšoj polovini ali ne smijemo da zabravimo ni kataloški kutak posvećen jačoj polovini.

Pa na početku želim da predstavim najnoviji miris iz Full speed kolekcije za one koji vole brzinu. Full speed Max Turbo je fouger-drvenasta kategorija koja predstavlja uzbuđenje koje prouzrokuje brza vožnja uz dozu adrenalinske svježine bergamota, jačine začina i snage mošusa.


Za elegantne muškarce, kako nikada ne bi kasnili, tu je moderan Glenn sat izrađen od nehrđajućeg čelika i garancijom na svoj mehaninzam. 


Za savršen izlazak u društvu elegantnog i adrenalinskog muškarca uvijek je dobro došao jedan dobar lak. Ovaj puta imamo Gel finich lakove obogaćne omega uljima u tri nijanse( Very berry, Parfait pink i Emerald city). Intenzivna boja i savršen sjaj uz samo jedno nanošenje i bez UV lampe. A kako biste produžile dugotrajnost vaše boje i do 2x duže, bez ljušrenja i pucanja laka, preporučujemo Gel Shine završni lak.


Za još jači i intenzivniji trag u njegovom sjećanju preporučujemo mirisne note Premijer Luxe. Cvjetni voćni gurmanski miris u kome su naglašene note crne ribizle, nara i grejpfruta, propraćene srednjim notama mangolije, gardenije i jasmina, i baznim notama sandalovog drveta, pačula i bombone praline. Ili ako ste nježniji tip preporučujemo AVON Summer White Bright cvjetnu kategoriju za svaku ženu. Naglašena nota limuna praćena mirisom đurđevka i baznom notom kadifa. Još jedan od noviteta u kampanji C08 su olovke za oči koje naglašavaju preplanulost tena. Mekana i laka za nanošenje, u tri boje (plava, siva i zlatna), sa crnim završetkom na drugoj strani istaći će vaše oči i naglasiti preplanulu boju lica. Kao i uvijek, najbolje čuvamo za kraj :D

Sada smo spremne za izlaska i samo nam nedostaje ono što će upotpuniti naš look, a to su najnoviji modeli sandalica koje možete pronaći u mini brošuri i katalogu.

Ženstvene Aaralyn sandale u nijansama zlatne boje idealne su za sve ljetne kombinacije.Ako ste, više, za modernu varijantu preporučujemo Michaela sandale sa sole sensation tehnologijom za najudobniji đon. Ako se odlučite da isprobate sandalice pišite nam svoje utiske. Meni je žao što ih neću moći probati jer imam jako mali broj noge, a AVON nema te veličine. Ponosna vlasnica ovih sandala je moja mama i, na prvi utisak, jako je zadovoljna (što je najveći problem kada je ona i obuća u pitanju. Jako je kritična, sumnjičava i teško pronalazi obuću za sebe, ali platformu još nije skinula od kako sam donijela).
Nadam se da ste uživali u postu.

Lijep pozdrav i ugodan vikend.
Ljubi Vas puno.
Vaša Dannyela!

Нема коментара

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.