My Instagram

Njuškice

Koliko je stvarno potrebno da čovjek učini nešto dobro, humano a u isto vrijeme i korisno za čovječanstvo? Da li ste se ikada zaptali koliko dobrih djela imate u svome životu? Koliko ste dobrote pružili nekome, a da, pri tome, niste ništa tražili zauzvrat? Djevojka koja zrači dobrotom i čijoj humanosti nema kraja pokazala je koliko je malo potrebno da bi se bilo sretno.

Milena Panić, devetnaestogodišnjakinja iz Gornje Radnje kod Teslića, mlada i ambiciozna djevojka na izgled je sasvim obična, ali ako je upitate čime se bavi zadiviće vas svojim odgovorom. Hrabro i veliko srce mlade Teslićanke svoju platu ne troši kao većina djevojaka na štikle i kozmetiku već na napuštene i bespomoćne životinje ili, kako ih sama naziva, "njuškice". 

Od malena je gajila ljubav prema životinjama, a najviše bi je zaboljelo kada sretne malu, bezazlenu životinju kako, iscrpljena i bespomoćna hoda u potrazi za hranom i vodom. Po završetku srednje škole Milena je dokazala koliko je malo potrebno da se bude čovjek.

Od maja 2016. Milena počinje brigu o napuštenim životinjama u njenom selu. Dovodi ih kući, hrani, kupa, odvodi veterinaru i brine se da im ništa ne zatreba. I na kraju, kada bi neka od tih životinja dotakla nečije srce Milena bi je poklanjala bez bilo kakve naknade. U slučaju da novi vlasnici žive u inostranstvu sve što bi zahtjevala od njih bilo je finansiranje pasoša za njihovog novog ljubimca i da ga vole upola kao ona jer kako sama kaže:" Njima ne treba mnogo " .

Ako želite da pronađete iskrenog i odanog prijatelja za sebe ili svoje najdraže ili ako želite da neko od mališana vašeg ljubimca pronađe topli dom, umjesto da završi na ulici, Milenu možete kontaktirati putem njenog facebook profila "Pomozimo njuškicama" i ne zaboravite: 

"Nije bitno koliko dajemo već koliko ljubavi ima u davanju!"


Napomena: Ovaj tekst ulazi u izbor najboljih blogova u BiH na takmičenju m:bloger kompanije m:tel.

7 коментара:

 1. Divan post draga. Ja sam, takođe veliki ljubitelj raznih životinja, a posebno pasa i mačaka, s' toga me ne čudi to što držim psa i 3 mačke u stanu, haha. :-)
  http://xsparkleistax.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 2. Što su slatki. :) Mi imamo maltezera koji nam svaki dan ulepša. :)

  ОдговориИзбриши
 3. Preslatki suuuu! <3
  Milena je divna osoba!

  http://mysweetescapemasha.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 4. Hi, how are you? What a beautiful initiative of this girl, it is great to know that there are still people who care about animals. The photos are amazing, congratulations on the matter

  www.pessoafashion.blogspot.com

  ОдговориИзбриши

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.