My Instagram

Modni detalji

Drage moje, na ideju o pisanju ovog posta došla sam prije par dana, ali nikako da vam napišem. Dugi niz godina saradnje sa Avonom dovodio me u brojna iskustva sa korisnicima. Jedan od njih je i izbor modnih detalja.

Prije par dana bila mi je u posjeti drugarica. I tako, prelistavajući katalog, počela su ustaljena ispitivanje: Koju torbu? Koji nakit? I onda sam odlučila da vam napišem par savjeta koji će olakšati vaš izbor modnih detalja. Pa da počnemo.

Torbe

Torba je jedan od najomiljenijih modnih dodataka svake žene. Skoro pa kao i najbolji prijatelj kome žena može da vjeruje. Kada je riječ o izboru torbe najčešće moramo voditi računa o individualnim potrebama, životnom stilu i obliku tijela.Torba preko ramena srednje veličine
 Idealna je za šetnje slobodnih ruku, a dovoljno prostrana za A4 format te je odličan izbor i za posao i za sastanke u gradu. Prilagodiva dužina kaiša olakšava prilagođavanje torbe različitim tipovima građe tijela.

Velika torba


Idealna je kada želite ponijeti i stvari "za svaki slučaj". Najbolji je izbor za ženu koja voli sve imati na dohvat ruke.

Mala torba preko ramenaOna je obavezan dodatak u svakom ženskom ormaru. Dovoljno je prostrana za sve što je neophodno pri svakom izlasku i vrlo praktična. Ovaj mali modni dodatak idealan je i za naglašavanje modnih kombinacija.

Ruksak

je praktičan modni dodatak za one koji vole istraživati gradom ili izlete na biciklu. Težina se ravnomijerno raspoređuje na ramenima, a ruke su slobodne.

Elegantna torbica


Odlična je za večernje izlaske, svaka žena treba imati bar jednu u svojoj garderobi. Ovo je odličan modni dodatak, a dovoljno je velika za sve što je neophodno poput ključeva, mobitela, ruža za usne ili kartica.

Sezonska torba

Praktična je posebno tokom ljetnih dana. Lagana je i idealna za plažu. Jake boje čine je modernim izborom.

Srednja torba preko ramena


Odličan je izbor ukoliko želite naglasiti svakodnevnu elekanciju. Preporučuje se ženama koje imaju figuru u obliku kruške jer odvlači pažnju sa širokih kukova.

Vikend torba

Odlična je za one koji ne mogu zamisliti vikend bez izleta. Torba je dovoljno velika za sve što im je potrebno ukoliko planiraju prespavati jednu noć. 

Nakit

Čak i sitni detalji poput nakita mogu značajno promijeniti tvoj izgled. Uskladi nakit s oblikom lica, ali i svojom figurnom. 

Visoke žene

Odvažan nakit, satovi, našnice i privjesci većih dimenzija-birajte komade koji su proporcionalni sa tvojom figurom.

Kratak vrat

Ukoliko imate kratak vrat moguće je vizuelno ga izdužiti uz pomoć trendy ogrlica sa dugim lančićem i privjescima. Možeš ih nositi tokom cijele godine i pristaju raznim odjevnim kombinacijama.

Široka ramena

Birajte diskretne komade nakita koji će optički uravnotežiti siluetu.Sitna figura

Nosi dugu ogrlicu s privjeskom, diskretne naušnice i romantične narukvice.

Okruglo lice

Najbolje za ovaj oblik lica su duge ogrlice i naušnice, koje će vizuelno izdužiti lice.


Duguljasto lice

Ovom obliku lica pristaju gotovo svi komadi nakita. Izbjegavaj naušnice čija dužina prelazi liniju brade.

Četvrtasto lice

Biraj okrugli nakit koji će biti u komtrastu s četvrtastim crtama lica. Kratka ogrlica je takođe dobar izbor-ona će kreirati luk na prsima koji će vizuelno omekšati liniju brade. Izbjegavajte četvrtaste naušnice.

Trokutasto lice

Za ovaj oblik lica, koji je širi na čelu, a uži kod brade, najbolji je izbor odvažan nakit, posebno ogrlica i naušnice, koje će uravnotežiti tanji dio lica.


Ljubim vas do sledećeg pisanja!
Danny!

Нема коментара

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.