My Instagram

Rosegal Haul

Pozdrav dragi moji i dobro došli na moj novi post!


Kao što već možete vidjeti u pitanju je haul sa Rosegal sajta. Da budem iskrena, meni je ovo prva kupovina sa ovog sajta i utisci su jako pozitivni. Pored brzine dostave oduševljena sam i kvalitetom robe.

Rosegal summer 2017 Promotion

Ukoliko se i vi odlučite za kupovinu sa ovog sajta iskoristite kod sa popustom od 10%-20% na proizvode koji nisu sniženi: RosegalChen 

rosegal-Plus Size

U paketu su bile muške hlače (za mog brata), haljina i trenerka (o njoj ću raditi poseban post da ovaj ne bi bio predug), a trepavice su kasnije poslali jer ih nije bilo na stanju i to je razlog više što mi se dopao ovaj sajt. Bez obzira što paket nije potpun ipak sam dobila dio paketa i srećnija sam nego da sam morala čekati da se paket kompletira.

Paket je stigao u roku od 14 dana, bez carine i bilo kakvih oštećenja. 

Haljina


Kako je idući vikend mojoj mami rođendan odlučila sam je iznenaditi haljinom koja joj se mnogo dopala. 

U pitanju je duga, bež haljina sa cvjetnim printom. Materijal je veoma lagan i prijatan za nošenje i mnogo joj se dopao, kao i sama haljina. 

Iako je ona neko ko inače nosi M-L veličinu, kako god sam je mjerila sve je bilo ok i savršeno pristajalo XL veličini, koja pripada plus size "odjeljenju". No, ja sam zanemarila to da je haljina jedino u kukovima uža i uzela joj veličinu prema njenim kukovima (oni su se uklapali u veličinu XL pa sam se plašila da joj na kukovima ne bude preuska ako poručim L). I, da, bila joj je malo veća 😐. 

Bez obzira što haljina ima pojas, koji se da vezati, nije bilo načina da "sakrijemo" istinu da je haljina malo veća. Najveći problem bio je sa dekolteom. Kako je haljina tu na preklop onda je ta veličina dolazila do izražaja mnogo više nego što bi kod haljina sa običnim V izrezom. I savjetujem vam da sa ovim haljinama da najviše pažnje posvetite veličini vašeg struka i dekoltea. 

Detalje o haljini pogledajte klikom na link https://goo.gl/71X8v5


Hlače


Kao što sam već ranije napisala hlače su bile za mog brata, ali kako je "uzeo" i moj dio visine njemu su prekratke (jer je mlađi od mene, a viši za, pa skoro, 40cm). 

Hlače su zaista predivne i mnogo su mi se dopale da mi je neopisivo žao što mu nisu odgovarale. Divne su sive boje i jako lijepog materijala. Nisu jeans, ali materijal je sličan onom mekanom jeansu. 

Oko struka i nogavica su gumirane i podsjećaju na onaj uski model muških trenerki. Umjesto petljica za kaiš u sebi imaju špagicu/pertlicu, kako god ko to zvao, mada meni više liči na dekorativni dodatak nego na nešto što ima bilo kakvu ulogu 😊.

Takođe posjeduju dva džepa na prednjem dijelu i dva džepa na stražnjem dijelu hlača koji su izuzetno duboki. 

Detalje o hlačama pogledajte klikom na link https://goo.gl/KG6NAo


Ljubim vas do sledećeg pisanja!
Danny!

7 коментара:

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.