My Instagram

Majka je sve na svijetu

Pozdrav dragi moji i dobro došli na moj novi post!


Plus size workout clothes


Kažu da je majka ono nešto i sasvim posebno. Nešto što se ne može zamijeniti niti nadoknaditi. A kako izgleda kada imate tri majke? Eh, to znam samo ja 😉

Jedna od njih je moja prava i biološka, a one dvije su žene sa kojima sam provela veoma veliki dio svog života. Kako one vole da kažu "postala sam njihovo posvojče" i veoma sam srećna što postoje te tri žene u mom životu, baš onakve kakve jesu. Potpuno različitog karaktera, a opet jedna ista osobina ih sjedinjuje - majka.

Prije koji dan mojoj mAmi bio je rođendan i s toga je njoj posvećena ova kupovina sa Rosegal sajta. Ovo je možda i jedan od proizvoda koje sam najduže čekala, ali mislim da ga nisu imali na stanju kada sam ga poručivala. No, sva sreća pa su majke uvijek bile tolerantne ☺

Obzirom da mnogo voli tunika majice takvu je i dobila. Iako je ova više u proljetnom dezenu, nego jesenjem, meni se jako dopada, a uskoro će i proljeće (bar se ja tješim jer ne volim zimu☺).

Veličina je univerzalna i za one koje su u veličini S mogao bi da bude prevelik model, ali ko voli šire modele onda ok. Ono što mi se najviše dopalo jesu "nabori" sa kukovima. Nekako mi definišu majicu i daju joj poseban oblik. Čak bih je mogla svrstati i pod haljinicu, ako bi se dodao jedan kajiš oko struka.

Što se tiče materijala nije baš po mom ukusu i nešto što bih nosila, ali svi imamo različite ukuse i to je razumljivo. Sam materijal, kao što je i na sajtu navedeno, prepun je sintetike. Nikada nisam bila pretjeran ljubitelj onih "klizavih" materijala, pod klizave smatram sve ono što kada uzmete u ruku lako vam "pobjegne" iz nje, ali neko to voli i to je ok.

Detalje o majici pogledajte na sajtu, a u nastavku možete vidjeti i kako majica izgleda kada se obuče.

Short Sleeve Casual Floral Print Loose-Fitting T-Shirt - White And Green - One Size

They say that a mother is someone completely special. It's someone who can't be replaced and you can't make any compensations for her. But what does it look like when someone has three mothers? Well, I know an answer to that question 😉


One of those three mothers is my real mom, a biological one and the other two are very special ladies that have occupied a big part of my life. As they like to say, it's like they've adopted me and I feel very lucky because all those three women exist in my life just the way they are. All of them have completely different characters but one thing is in common – they are all mothers.


A couple of days ago one of my moms had a B-day so the shopping from Rosegal was dedicated to her. This was I think one of the first items that I waited for the longest but I think that they did not have it in stock when I was ordering so they've sent it a bit later. Luckily, mothers are always full of understanding 


She is a true fan of tunics and she got one just like that. Even though this one is more in the spirit of the spring instead of the fall, I really loved it but the spring will be here soon as well, won't it? (this is me comforting myself, because I am not a fan of winter ).


The size is universal so those of you who wear size S will probably find it a little bit too big, but if you love shirts that are wider, be my guest. The thing that I liked best are the wrinkles that come from both sides of the hips. In some way they define the tunic and make it more special. I would call it a dress too, not only a tunic because if you use a tiny belt around the waist, the tunic will turn into the perfect dress.


The material is not one of my favorites and it's not something that I'd enjoy wearing but we all have different tastes and that is perfectly understandable. The material itself, just as it was said on the website is full of synthetics. I was never a fan of those „slippery“ materials - by slippery I refer to those  materials that slide while you hold them in your hands and they easily get away. But there are people who like that feeling and that material so it's okay.


Details about the tunic can be seen on the Rosegal site and what the tunic looks like when on check out below.
Ljubim vas do sledećeg pisanja!
Danny!

16 коментара:

 1. Divna tunika! Odlican post, prvenstveno jer je na neki nacin posvecen mami ♥ Divno!
  Uzivaj u nedelji draga!

  novi post
  https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/10/diy-coffee-cup-cozy.html

  ОдговориИзбриши
 2. I love this brand Rosegal so much! Thanks for sharing!

  ОдговориИзбриши
 3. Verujes li ti meni zeno, da si me raasplakala ovim uvodnim delom! Ali zaista! Ne mogu ti opisati kako sam se osecala! Odusevila si me, zaista! Ti si tako hrabra, i tako divna da su tvoje mame ponosne na tebe! Divan gest od tebe, verujem da je odusevljena poklon, zaista joj odlicno stoji! Nemam sta da dodam. Svaka cast!

  Visit my blog, Maleficent

  ОдговориИзбриши
 4. Predivna tunika! Svaka cast na izboru! <3
  xoxo

  leylaslifee.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 5. It's a really pretty pattern.
  Have a lovely day!

  ОдговориИзбриши
 6. Predivna tunika! Ovaj uvodni dio stvarno me je dirnuo i vidi se da voliš svoju majku. :)

  Fantastiko World

  ОдговориИзбриши
 7. Mnogo mi se dopada ova tunika, njoj to idealno stoji i zaista je predivna. Ovaj prvi dio napisan mi je toliko predivan, toliko me je dirnuo da je to za neopisati. Svaka čast ti na uvodnom tekstu i svaka čast na toliko ljubavi prema majkama jer je to malo reći predivno ❤️❤️❤️

  I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog + Giveaway

  ОдговориИзбриши
 8. Mislim da bi tvoja majka bila ponosna kada bi pročitala ovaj post, pogotovo uvodni dio. Svaka ti čast, prije svega, a što se tiče tunike čini mi se mnogo lijepom, i ja se tješim da će brzo proljeće i da će zima proći dok trepnem xd

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши
 9. Drago mi je što koristiš svoj blog da s vremena na vreme obraduješ mamu, zaista divno od tebe! :D

  http://www.couture-case.com

  ОдговориИзбриши
 10. Definitely understand your criticism on the material. Don't like this one too... ;)

  Thanks a lot for your words about my photos!

  ОдговориИзбриши
 11. Great post, I like it :) fantastic outfit :)

  new post
  http://mensfashionobsession.com/

  ОдговориИзбриши

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.