My Instagram

Zeko sa sve ušima /// Zaful

Pozdrav dragi moji i dobro došli na moj novi post!

Brown long sleeve dresses


Jedna od stvari, za koju vjerujem da velika većina nije znala, a možda vas i ne zanima 😄, jeste da imam jako ružnu naviku, a to je - vrlo često kasnim. Ok, to nisu sastanci na koje moram da dođem u tačno zakazano vrijeme, ali jesu oni trenuci kada kažem "eto me za 10minuta", a tih 10 minuta pređe i na pola sata 😐.

Znam da je ovo nebitna informacija za sve vas, ali razlog zbog čega sam je navela jeste - OBOŽAVAM SATOVE. Kako bi moj momak rekao - imam ogroman fetiš prema njima, ali i pored toga meni se dešava da kasnim. 

Da, trenutno posjedujem nešto više od 10 satova i uvijek se nađem bar jedan da mi se svidi i da mu ne mogu odoljeti. Pa tako je bio slučaj i sa ovim divnim zeka satom sa Zaful sajta. 

Skroz je nekako drugačiji, posebno što ima ove uši koje su nadograđene na samo kućište sata. Znam da je sat i previše djetinjast (možda ga na kraju i poklonim rodici), ali ja nisam mogla da odolim da priuštim sebi to zadovoljstvo i da baš njim dopunim svoju arhivu.

Pored slatkih ušiju sat ima mnogo šarenih šljokica u svom kajišu. Vjerujem da mnoge djevojke, bez obzira na godine, obožavaju šljokice i sa njima se osjećaju kao djevojčice (bar na neki način da ostanemo mladi - pa makar i sa osjećanjima 😏).

Uz sat dolazi i baterija, a kako se ne bi istrošila tokom škladištenja ili transporta krunica (ili onaj mali točkić pomoću koga namještamo tačno vrijeme) izvučen je vani i osiguran sa plastičnom podloškom.

Što se tiče transporta sat je stigao umotan u dvije pucketave folije i upakovan u kovertu sa zaštitnim slojem. Mislim da nema potrebe da dalje objašnjavam koliko je pažnje posvećeno očuvanju proizvoda tokom transporta. One of the things I believe many of you didn't know about me and you might not even be interested is that I have a nasty habit – I am not very punctual. Okay, we are not talking about meetings where I am supposed to strictly come on time, but those are the moments when I say „I'll be there in 10“ when in reality my 10 minutes usually last longer than half an hour.

I know that this is a completely irrelevant for you, but the reason why I mentioned it is of high importance – I ABSOLUTELY ADORE WATCHES.  My boyfriend always points out that I have a fetish towards watches, but even so I still arrive later than I was supposed to.

Yes, right now I own around 10 watches and I always find some others that happen to be just so wonderful and I just can't resist them. That was the case of this cute bunny watch from Zaful.

It's highly unusual, especially those ears that are sticking out from the case of the watch. I know that the watch itself is a bit too childish (I might even give it to my cousine as a present later), but I just had to get it for myself now and add another sample to my collection.

Beside the little detail with the pointy ears, the strap of the watch is sparkly. I believe that many ladies love sparkle, no matter the age and with it some even feel like little girls again (that's at least one of the ways to make us feel young if nothing else).

A battery comes along with the watch and in order for it not to be all used up during the transportation the crown has been pooled out and secured with a little piece of plastic.

The watch arrived wrapped in two layers of bubble wrap as well as packed in an envelope with an additional layer of protection. I think there is no need for me to further explain how much attention was given in order to provide a safe and secure transport of this product.Ljubim vas do sledećeg pisanja!
Danny!

26 коментара:

 1. Ajoj pa ja sam stvarno odusevljena ovim satom, predivan je, sam dizajn je presladak!Do sada nisam susretala nista slicno. Potrazicu isti ali u crnoj boji, bas bi mi dobrodosao! Odlicna recenzija draga moja!

  Maleficent

  ОдговориИзбриши
 2. Aww, sat je presladak. Sviđa mi se njegov dizajn, prvom prilikom ga kupujem, haha.

  On Coffee With Adda ----> Adda's life

  ОдговориИзбриши
 3. Super post. Bas mi se svidja samo tako nastavi ;)
  https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/14/blink-blink-sik/

  ОдговориИзбриши
 4. pretty watch :) thank you for visiting my blog :) I following to you :) kisses..
  www.pembedunyamm.com

  ОдговориИзбриши
 5. Jako zanimljiv post. Veoma mi se dopada sat..ljubac

  Hvala na poseti i jako bi volela da zapratimo jedna drugu. Tvoj sam #291 pratila, molim te uzvrati.

  http://www.ioannesstyle.com/

  ОдговориИзбриши
 6. Belo Post tenha um ótimo Dia Beijos e Sucesso a você e seu Blog Super seguindo o Blog
  Amo Relógios a inda mais fofos

  ОдговориИзбриши
 7. Ajme, kako sladak sat! Naručila sam si jednom sat ali ga ne nosim tako često, ali ovo je tako sladak!

  Felizhanna.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 8. So cute and original watch!!! :D
  XO
  S
  https://s-fashion-avenue.blogspot.it

  ОдговориИзбриши
 9. Draga Danijela, sat je prekrasan i baš cute, nekako je u tvom stilu i nadam se da ćeš ga nositi. Moja drugarica je imala sličan i znam da ga je baš voljela. Odlične fotografije :D

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.