My Instagram

Black Backpack from Zaful

Pozdrav dragi moji i dobro došli na moj novi post!


U prethodnom postu malo sam vratila vrijeme unazad i podsjetila se nekih srednjoškolski  dana kada je crna boja bila moj svakodnevni outfit. 

Uz današnji outfit birala sam jedan predivan ruksak sa Zafula. Pored toga što ima divan motiv "zuje" (kako ga ja zovem) ili u narodu poznat kao vilinjski konjic, ovaj je ruksačić interesantan po svome malom džepu sa prednje strane. 

Iako je mini u njegovoj unutrašnjosti zaista ima mnogo prostora. Pored velikog prostora ruksak posjeduje i veliki broj džepića. Samo u unutrašnjem dijelu postoje tri džepa. Jedan je sa patent zatvaračom, a dva su bez zatvarača stim da su njih dva različitih veličina. 

Sa vanjske strane, takođe, ima tri džepa. Dva su smještena sa strana ruksaka i nemaju mogućnost zatvaranja, a jedan se nalazi na prednjem dijelu gdje je "zujo". Pored svih ovih džepova ruksak ima još jedan dodatni džep sa patent zatvaračem na stražnjoj strani. 

Da li sam već rekla da ima mnogo džepova?? 😉😄

Ono po čemu se džep na prednjoj strani razlikuje od drugih jeste sam poklopac koji prekriva cijeli džep. Tačnije, džep se nalazi ispod poklopca što je veliki plus da ne postoji mogućnost krađe iz tog džepa (detaljniji prikaz na slikama ispod).

"Zujica" je izrađen od platna i cirkona koji su ušiveni. Ručkice ruksaka su podesive i imaju mogućnost skidanja jer sa obadvije strane posjeduju kačaljke (ili kako god da se zovu), da se mogu odvojiti i ruksak pretvoriti u torbu.

Sam materijal je sintetički ali mi djeluje kao da je nepromočiv. To je ona glatka verzija materijala od koga se izrađuje ruksak bez mogućnosti propuštanja vlage u unutrašnji prostor. 

Na žalost naš prijatelj "zujo" trenutno nije dostupan na sajtu. Kako je on jedan od velikih čuvara naših stvari vjerujem da se isplati čekati da ponovo dozuji na sajt, a onda i u vaše domove. Dok zujo ne nađe put do Zafula predlažem da pogledate i ostatak ponude. 👇👇👇

Zippers Embroidery Nylon Backpack - Black And Purple

Ljubim vas do sledećeg pisanja!
Danny!

2 коментара:

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.