My Instagram

Black Jacket /// Zaful

Pozdrav dragi moji i dobro došli na moj novi post!


Zaful Sweaters Autumn 2017 Promotion 

- Ne, ne mogu ja to obući previše mi je dugo. Treba mi nešto kraće! Ne, ni to mi ne odgovara. Pa pogledaj me, izgledam kao kakva tetica. Ne želim to!

Vjerujem da smo svi izgovarali ove rečenice kada smo počei da izlazimo. Da, i ja sam bila jedna od tih koje je mrzilo da obuče nešto što bi dodirivalo koljena. 

Pored toga što sam bila jako "sićušna", kako je moja baka znala da mi kaže (no, jednim dijelom je i bila u pravu. Visina od 156cm i težina oko 45-48kg i nije ništa drugo nego jedan sitniš 😔), oblačenje dužih suknjica, haljinica, pa i jaknica mene je dodatno smnjivala i  osjećala sam se kao patuljak pod zvonom. 

Nikada mi nije bio problem da izađem u patikama i hlačama, ali ono što mi je bio problem jeste izlazak bez dobrog raspoloženja. To nikako nisam voljela. A kako da budem raspoložena kada se osjećam nezadovoljno u sopstvenoj koži?

Kako sam odrastala moje mini haljinice pretvorile su se u šorc, a kasnije i u hlače ili tajice. Nekako mi je postalo previše glupo da stanem pred ogledalo i vidim sebe u haljinici koja jedva prekriva stražnjicu. Više pažnje sam počela posvećivati naglašavanju siluete nego minimalizmu.

Iz tog razloga je proizašla i moja želja za dužim sakoom. Koji sam pronašla na Zaful sajtu i prosto sam poželjela da ga imam u svom garderoberu. 

Crn (jer kod mene sako mora da bude crne boja, sve ostale boje mi ne predstavljaju sako), do kukova izgledao mi je kao nešto potpuno savršeno za mene. No, ono na šta nisam obratila pažnju bila je njegova dužina (inače, ukoliko ste niži od 160cm imajte na umu da će vam ovaj model izgledati veliko kao i meni), ali i to sam zanemarila (uvijek postoji opcija - skrati, moraju i krojači od nečega da žive 😊). 

Kada je paket stigao nestrpljivo sam dočekala da ga otpakujem i isprobam. Na prvi dodir me podsjetio na djedovo željezničko odijelo. Materijal nježan na dodir sa naglašenim crtama koje su mu davale osjećaj blage hrapavosti (sastav: 87% pamuk, 13% sintetika).

Na ramenima su se naglašavali umeci koji su bili slični onima iz prastarog vijeka od kojih se mogao sašiti jedan skroman jastučić, ali su znatno manje veličine koja je bila tek tolika koliko je bilo dovoljno da može naglasiti taj dio ramena. 

U unutrašnjem dijelu se nalazi postava koja je veoma kvalitetno ušivena i za koju vjerujem da se neće razašiti. Da li sam već rekla koliko zašto volim Zaful? 😉

Za kupovinu sa Zaful sajta koristite kod sa popustom 10%-20% ZafulChen

P.S. Haljina koju nosim je Avonova i možete da je pronađete u aktuelnom katalogu.

Shawl Neck One Button Blazer - Black SLjubim vas do sledećeg pisanja!
Danny!

11 коментара:

 1. The dress looks amazing!

  https://asweetwoorld.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 2. Wow, pored sakoa, oduševljena sam cjelokupnim izgledom, od ksoe, pa do štikli. Blistaš i predivno izgledaš draga

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши
 3. Cool blazer and sweet doggy ;).
  http://modoemi.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 4. Super, and those high heels wow:) best regards.
  http://moda-na-obcasach.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.