My Instagram

Catrice limitirana kolekcija "Dawid Tomaszewski"

Pozdrav dragi moji i dobro došli na moj novi post!


Ove jeseni Catrice kozmetika je u saradnji sa svjetski priznatim dizajnerom Dawidom Tomaszewskim kreirala novu limitiranu kolekciju jesen/zima.


Sama kolekcija je dizajnirana sa velikim ukusom i predivnim spektom boja počev od crvenih tonova, tamno ljubičastih, pa od zlatne do noćno plave boje, a sve to nadopunjeno je nježno rozom.

Od početka decembra nova kolekcija, sa pečatom Dawida, možete pronaći na polocama CM cosmetik marketa širom Bosne i Hercegovine.


Kozmetička torbica

Ružičasta torbica sa kožnim izgledom nosi dizajnerski potpis Dawida Tomastewski i nudi veliki prostor za skladištenje najbitnijih beauty komada. Cijena torbice 10.35 KM.


Glow stick higlighter

Higlighter kremaste teksture sadrži reflektujuće pigmente za ekstravagantan sjaj. Cijena higlighter-a je 11.45 KM

Olovka za oči i usne

2u1 olovka za oči i usne u tamnoljubičastoj nijansi sa mat završetkom i sjajne metalik zlatne nijanse. Zahvaljujući visokoj pokrivenosti, pogodna je za naglašavanje usana ili stvaranje intenzivnog eyeliner stila. Cijena olovke je 6.25 KM.


Wild mat ruž za usne

Tekstura visoke pokrivenosti sa ultra mat završetkom za izražajne usne. Cijena 8.35 KM.


Lak za nokte

Lak za nokte dugotrajne teksture, jake pokrivenosti i mat završetkom. Cijena laka je 5.65 KM.


Eye & face paleta 

Osam puderastih sjenki za oči od mat intenzivno svjetlucavih efekata, u kombinaciji sa higlighterom i finim rumenilom. Cijena palete je 16.65 KM.


Iridescent lip glow balzam za usne

Nježna, bezbojna tekstura daje posebnu pažnju usnama s holografskim svjetucavim česticama. Može se nositi samostalno ili povrh ruža za usne. Cijena balzama je 9.35 KM.


Ljubim vas do sledećeg pisanja!
Danny!

5 коментара:

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.