My Instagram

For special steps which will be remembered

Pozdrav dragi moji i dobro došli na moj novi post!


Kada idemo na opciju koja liči punk stilu onda su martinke neizostavan dio outfita. Iako nisam osoba koja bi svakodnevno hodala u njima, jer za mene je život u patikama 😊, moram priznati da mi je prijalo da ih obujem i prisjetim se starih vremena kada su bile moja svakodnevnica. 

Kako ne bih davala ogromne sume novca za original, a da ih pri tome ne koristim toliko često, odlučila sam se za povoljniju varijantu i poručila kopiju istih. Kao adekvatnu zamjenu za originalne martinke pronašla sam cipele na Twinkledeals sajtu.

Kada sam ih poručivala plašila sam se kako će proći sa carinom jer sam ranije čitala da su mnogi plaćali carinu za obuću, ali bila sam spremna i izdvojila novac za slučaj da do toga dođe. Srećom to se nije desilo. Paket je stigao uredno i bez dodatne nadoknade.

Nestrpljivo sam isčekivala isti jer ranije nisam poručivala sa ovog sajta te me interesovao sam kvalitet njihovih proizvoda.

Kada sam prvi put uzela ove cipele u ruke moram priznati da sam se iznenadila koliko su lagane i već sam bila u fazonu "Neće biti od njih ništa"! No, ovih nekoliko dana, koliko sam provela u njima, ispostavilo se skroz suprotno. 

Kada ih nosim imam osjećaj kao da ih nemam na nogama, ali bukvalno. Toliko su lagane, mekane, savitljive (ne sputavaju me tokom hodanja i ne zahtjevaju naprezanja noge), ali ako ne nosite toplije čarape postoji mogućnost da vam bude hladno u njima. Pored toga, ukoliko se stoji u mjestu duže od 20 minuta počinje se osjećati hladnoća.

Kada je riječ o propustljivosti 100% su nepropustljive (sinoć sam "uskočila" u lokvu pored trotoara, ne znajući da se ispod hrpe snijega nalazi voda 😓). Pored toga same linije/ripne/šare (kako god da ih zovete) veoma su duboke i đon nije mnogo klizav. Jedino gdje sam osjetila da se kliže jesu pločice koje su bile prekrivene snijegom ili tkz. ljapavicom, ali ni tu nije bilo strašno - malo opreza nikome ne može da naškodi.

Iako je ovo bila moja prva kupovina vjerujem da neće biti i poslednja. Martinke kao martinke nisu predaleko od originalnih, ali su zaista adekvatna zamjena za iste. Toplo bih preporučila kupovinu istih svima koji vole martinke, a ne žele da izdvoje veće sume novca za orignialne modele.

Za više detalja o čizmicama kliknite na link ispod 👇👇👇

If I decide to wear something that fits into the category of punk, then martens are an inevitable part of my outfit. Even though I am not the kind of person who would likely wear them on a daily basis, mostly because I walk around in sneakers almost all the time nowadays, I must admit that it was nice wearing them now again and remembering those times when they were part of my everyday life.

In order for me not to spend a lot of money on the original martens, I decided to find a more affordable item on Twinkledeals. It just didn't make much sense to spend lots of money on something that I don't usually wear, that's why I made a decision to order up from this site.

When I was about to order them I had a fear of high costs on the douane because I previously read online that many had to pay the revenue on shoes, but I was ready to prepare some money in case it comes to that. Luckily it didn't happen. The package arrived well and without any additional costs.

I was eagerly anticipating the package to arrive because it was my first order from this site so I was very much interested in the quality of their goods.

Once I first took these shoes in my hands I had to admit that I was surprised how light they were and I was already thinking to myself that they will not be any good. But, in these couple of days that I spent wearing them it turned to to be quite the opposite.

Even though this was my first order from this website I am positive that it will not be the last. Martens are not far from the original but they are a good replacement for sure. I highly recommend them to all martens lovers out there who don't want to spend lots of money on the original ones.

For more information klik to link 👇👇👇

Lace Up PU Leather Mid Calf Boots - Black - 36


Ljubim vas do sledećeg pisanja!
Danny!

15 коментара:

 1. Naručila sam iste ovakve čizmice u suradnji s Gamissom za 14 dolara i uzela sam veći broj. Nadam se da neće biti prevelike. :D
  Izgledaju prekrasno. :)

  Visit me at:
  Shoot for the stars

  ОдговориИзбриши
 2. mnogo mi se dopadaju cizmice :)
  https://www.youtube.com/watch?v=8j0SxTKmym8&t=5s
  https://highheelpoodl.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 3. wonderfull post darling these are beautifull thanks for sharing.
  https://wpthemesfree.website best wordpress premium themes

  ОдговориИзбриши
 4. Jakooo su slatke ❤ Moje martinke (takodje neka kopija naravno), su klizave kao po ledu da hodam 24/7, i pertle se odvezuju na 10 minuta, tako da mi je drago da si prosla bolje od mene 😂

  Nadam se da ces pogledati moj novi post ------
  mellowcent.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 5. that is stunning..!your shose looks realy beautifull have a KISS..
  https://clicknorder.pk online shopping in pakistan online shopping pk

  ОдговориИзбриши

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.