My Instagram

Christmas sale 2017. on Zaful

I dok sat polako otkucava poslednje minute praznika ja još uvijek prelistavam praznične ponude sa Zafula. Prosto ne mogu da se odvojim od njihovih divnih džempera jer, ukoliko se sjećate onih nekoliko komada koje sam poručivala sa njihovog sajta, znajte da ne izlazim iz njih. Toliko su topli i udobni da bih najradije i spavala u njima.

Kada je u pitanju Zaful onda vjerujem da i vrapci na granama znaju koliko volim ovaj sajt i koliko se svaki puta obradujem njihovom paketu. Onaj ko je kupovao sa njega razumiće moje oduševljenje jer taj kvalitet za tu cijenu teško da se može pronaći tek tako i bilo gdje. A kada kvalitetu i cijeni dodamo i to da im je cijena dostave potpuno besplatna, bez obzira na visinu narudžbe, ko ne bi poželio da napravi još jednu kupovinu?!

Kako i u životu samo najbolje čuvamo za kraj tako ćemo i ovaj put da ispratimo zimsku ponudu sa najboljim popustima i da pozdravimo nove stvari koje polako najavljuju proljeće i vesele, razigrane boje. 


Za ovu listu želja izabrala sam nekoliko komada iz ponude sa super popustima i nekoliko komada iz nove ponude za proljeće/ljeto. Za više detalja kliknite na linkove ispod slika 👇👇👇👇

Textured Turtleneck Cable Knit Sweater - Light GrayCut Out Floral Leaves Print Flare Dress - Floral SFringe Cross-Strap Stiletto Heel Sandals - Red 36


Ljubim vaas do sledećeg pisanja!
Danny!

13 коментара:

 1. Dopada mi se roze jakna, volim tu boju. :D


  http://www.couture-case.com/

  ОдговориИзбриши
 2. Kuul stvarcice, posebno mi se dzemper dopada, bas je u mom stilu.

  Novi post na mom blogu
  https://smallwomenscorner.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 3. Aaa predivna lista, zaista jako interesantne stvari draga moja!

  My blog ♥

  ОдговориИзбриши
 4. hepsi harika :)
  https://beyazbegonvil.blogspot.com.tr/

  ОдговориИзбриши
 5. Odabrala si apsolutno predivne stvarčice! Tvoje wishliste sa Zafula uvek rado čitam jer znam da si vrlo uspešna u saradnjama sa kvalitetnim online sajtovima. Divne stvari! :)

  The Best Series In 2018?

  ОдговориИзбриши
 6. Loving the floral dress!

  www.jeannieinabottleblog.com

  ОдговориИзбриши
 7. Amo tudo que tem nessa loja já se tornou a minha favorita.
  Adorei essas peças são lindas.
  Beijos
  Jana Makes Esmaltes e Cia
  Instagram
  Facebook

  ОдговориИзбриши

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.