My Instagram

Nešto za najmlađe i najslađe sa TwinkleDeals-a

Pozdrav dragi moji i dobro došli na moj novi post!

Lampice, jelkice, poklončići i sve druge sitnice koje prate praznike zna se koga najviše obraduju - one najmlađe. One koji ne znaju da odglume sreću i oduševljenje na svaki treptaj lampice, na svaki uspješno izrađeni ukras za jelku ili kuću, na svaki uspješno napravljeni kolačić. Oni koji se iznova i iznova raduju sitnicama kao da su u milionskim vrijednostima. 

Njima se, nekako, najviše radujem u ovo vrijeme praznika i često se zapitam "Gdje odlaze ona dječica koja su do juče bila u nama?"

Često čujem rečenice: "Nije to za tebe!" , "Ti si to prerasla!" , "Kako će ljudi gledati ako to uradimo, nismo više mali!"... i sl.

Pa ja jesam mala, ali isto tako ne želim nikada da odrastem, da mi duša ostari ma koliko ja bila stara i velika. Želim da se radujem pahuljicama, da ih hvatam u usta dok bezbrižno padaju. Želim da pravim snješka, da se grudvam, sankam. Želim da se radujem ukrašenim ulicama, izlozima, kućama... Želim da trčkaramo i da se smijemo svakom prolazniku dok mu bezbrižno dobacujemo "Srećna Nova godina!"

Zar je to samo za djecu? Zar je zrelom čovjeku zabranjeno da voli i pokazuje koliko je srećan? Da zaboravi na sve probleme i da ih ostavi iza sebe te da u novu uđe srećan i nasmijan?! Ne, ja ne želim da odrastem, a vi?

I tako, u vrijeme praznika i darivanja odlučih da "nacrtam" osmjeh na licu jedne djevojčice te izabrah joj divni rajfić koji sam pronašla na TwinkleDeals-u.

Mali, rozani, dizajniran baš za one najmlađe i najslađe. 

Dok mi uživamo u kapicama i rogovima irvasa ona je uživala sa svojim baby irvasom na oprugicama (susrevši se, po prvi puta, sa rajfom). I još jedan dokaz koliko se djeca umiju obradovati sitnicama jeste njen osmjeh na svaki trzaj i pomak baby irvasa.

Detalje o irvasu, kao i ostale sitnice, pogledajte klikom na link 👉👉

Sweat Christmas Theme Hairband Christmas Decoration-Pink


It’s already familiar that lights, Christmas trees, gifts, and all the other little things that come along with the holidays truly make the youngest ones happy. Those who don’t know how to fake happiness and excitement every time the light blinks, every time a decoration is made perfect for the Christmas tree or for the house, or every time the cookie turns our great. They are the ones who look forward to the little things over and over again like they are worth billions.

I am looking forward to them mostly during the holidays and I often ask myself “Where did our inner kids go away?” 

I often hear someone say “That’s not for you!”, “You are too big for that!”, “What will people say if we do this, we are not kids anymore.” etc.

Well, I am tiny, but I don’t want to grow up ever, I don’t want my soul to grow old no matter how bigger or older I get. I want to look forward to the snowflakes, to catch them in my mouth while they fall steadily. I want to make a snowman, and to slide down the hills. I want to be happy when I notice a decorated street, shop windows, houses... I want to run around and smile to every passenger while jauntly yelling the words: “Happy New Year!”

Is all this just for the kids? Is it forbiden for the adults to love and to show how happy they are? Is it forbiden to forget all the problems and leave them behind so as to get into the New Year happy and with a smile on the face?! No, I don’t want to grow up, do you?

And so during the season of giving I’ve decided to bring a smile to face of one little girl and I gave her as a present this wonderful hairband that I’ve found on TwinkleDeals .

It’s a little pink hairband designed especially for the young girls.

While the rest of us enjoy wearing caps and reindeer horns, she was enjoying baby reindeers that were built up on a string that is attached to a hairband (which was the first time she ever met with the hairband).  Yet another proof of how children can make us happy with the little things is that smile on her face whenever the little reindeers moved.

You can check the details about  the reindeer hairband as well as the other things by clicking on this link.Sweat Christmas Theme Hairband Christmas Decoration-Pink

Ljubim vas do sledećeg pisanja!
Danny!

37 коментара:

 1. predivan obruč, ja sam baš jučer u tržnim pronašla jedan obruč sa minnnie ušima za svoje malo kumče. Pratim te s gfc-om.

  http://modaodaradosti.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
 2. Ahhh this looks so cute,
  thank you for the cute christmas-diy inspiration.
  Such a lovelypost hun.

  take a look at my BLOG and also INSTAGRAM

  ОдговориИзбриши
 3. Thanks a lot =)

  Great post, this looks really good.
  Happy new year too

  ОдговориИзбриши
 4. Super post.

  Novi post na mom blogu
  http://smallwomenscorner.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 5. Ne znam zašto, ali ja sam toliko opsednuta ovakvim stvarčicama i mnogo volim kad gledam neke praznične videe na youtubeu da vidim da neko nosi ovakve rajife, jednostavno preslatko :D

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши
 6. Beautiful Christmas hairband! Happy New Year, my friend.

  ОдговориИзбриши
 7. Beautiful Christmas hairband! Happy New Year, my friend.

  ОдговориИзбриши
 8. Beautiful...Keep posting...
  xoxo

  marisascloset.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 9. Jaooo koliko slatkooooo 😆 Mnogo mi se dopao uvod 😊😊❤❤ Super post 💕

  Ako hoces, pogledaj moj novi post---

  mellowcent.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 10. Draga moja, na moju veliku žalost, tek sam sad došla do tvog bloga, jer nisam mogla da pronađem link. Stvarčice su baš onako slatke i detinjaste. 💕
  Divno napisan post. Vrlo interesantan i originalan način za pisanje recenzije. Usput, nisi jedina koja često čuje "Nije to za tebe, to je za malu decu." 😂

  The girl named Ana

  ОдговориИзбриши
 11. Lovely for kids!!
  https://clickbystyle.blogspot.in/

  ОдговориИзбриши
 12. So cute and adorable... Girls would love this!!! Thanks for your comment on my blog.

  ОдговориИзбриши
 13. Divan post! Ja sam sa pomenutog sajta naručila lampice, se pohvale!

  The Black Petunia

  ОдговориИзбриши
 14. Hello,

  So lovely !

  Sarah, http://www.sarahmodeee.fr/

  ОдговориИзбриши
 15. Divan post! Posjetila sam sajt, stvarno ima preslatkih stvarčica. :)

  Zapratila sam te.Ako želiš uzvrati. ♡
  alexanic.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 16. This is such a cool post! I love it
  Please visit my Blog!

  http://www.alessabernal.com/
  Alessa Bernal

  ОдговориИзбриши
 17. preslatko je <3
  Moj poslednji video mozes pogledati ovde https://www.youtube.com/watch?v=LrRiR-XRQeU
  i moj blog https://highheelpoodl.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.