My Instagram

Jer nije sve tako sivo

Ponekada, u nekoj milisekundi svog života svako od nas poželi da ga neko zagrli, poljubi, da ga beskrajno voli i da se zbog toga ne stidi.

Pa tako i ja, eto, živ sam čovjek, poželim da šetam dugim ulicama pod velom nečijeg zagrljaja. Da osjetim tu čar i toplinu zvanu LJUBAV!

Ne, to nije nešto što treba da krijemo. Ne, to nije nešto od čega treba da bježimo ili da se bojimo. To je nešto što treba da cijenimo i njegujemo.


ONA je uzrok mira, stvaraoc novih života, sila koja pobjeđuje i najgore bolesti.... a mi, mi je gušimo i unoštavamo, i najviše je tražimo onda kada je tu. Mi? Mi koji smo iz te iste riječi zvane Ljubav nastali, odrastali, pa i danas živimo za nju, ma gdje god da jesmo. 

Ok, možda bi mnogi bili sretniji da su negdje u nekoj boljoj državi, sa nekim boljim ljudima, ali zapitamo li se da li to stvarno negdje postoji?! 


Da li zaista postoji nešto bolje od onoga što imamo? Da li zaista postoje bolji ljudi od onih koje poznajemo? 

Ljubav nije riječ koju treba da upotrijebimo kada želimo reći kako nekoga volimo, već riječ koju treba da suosjećajno njegujemo i dopuštamo da je drugi osjete. Da gradimo svijet u kom MI želimo da živimo, a ne da maštamo o tamo nekom boljem.


Lako je reći -Mene niko ne voli ili Ovdje me niko ne treba. A zapitamo li se prije toga koliko smo puta nekome, onako neobavezno, uputili preslatki osmjeh prepun ljubavi i iskrenosti?

Ne moraš da budeš nacionalista, ne moraš da budeš vjerski nastrojen, ne moraš ni da budeš sa nekim u vezi samo živi i slavi ljubav iskreno i od srca.


Zaboravi da je 14. Februar Sv. Valenti. Zaboravi da je i Sv. Trufun. Zaboravi da je to datum za koji smatraš da svi očekuju da nešto dobiju, a ponajvise oni koji su u vezama. Zaboravi sve i slavi ljubav. Živi ljubav.

Neka vam 14. Februar bude baš to što i jeste Dan ljubavi. Dan kada je slavite. Isto kao što 1. Januara slavite Novu godinu bez obzira što ne slavite 1. Februar, Mart .... Isto onako kako slavite i svoj rođendan, iako se ne sjećamo kada so rođeni i niko nema pravo objašnjenje zašto treba da slavimo taj dan. Isto tako slavite i taj 14. Februar jer to je dan kada smo svi zajedno rođeni zbog samo jednog razloga, a to je LJUBAV.


13 коментара:

 1. Uzivala sam citajuci draga,uvijek znas da dobro izaberes post
  Ako zelis svrati i do mog bloga i ostavi komentar ,:*

  ОдговориИзбриши
 2. Very useful post my dear! Thanks for sharing :)
  I followed you, olease visit my blog, and if you want follow me too <3

  https://pandawayofficial.blogspot.rs/2018/02/zaful-review-sweater-and-clock.html

  ОдговориИзбриши
 3. Sretan dan zaljubljeni ...
  Iiiiii iznenadenjeee,giveaway ne mom blogu ,ako zelite brzo i zaigrajteeee

  ОдговориИзбриши
 4. Draga Danijela, tako inspirativan post. Do sada nisam videla ništa slično na nekom blogu, pogotovo ne za Dan zaljubljenih.

  New post is on my blog: Valentine's Day Playlist

  ОдговориИзбриши
 5. Predivan post draga :) sve si lepo napisala i slazem se sa tobom <3

  ОдговориИзбриши
 6. Predivan post draga moja, meni je žao što nisaam pisala nikakav post vezan za ovu temu. Mislim da je ovo prvo Valentinovo koje nisam sama provela i slažem se definitivno da to nije nešto od čega treba da bježimo, već da uživamo :D Btw fotkice su predivne

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши
 7. Predobar post....
  Nova sam na bloggeru. Ako zeslis posjeti. https://natalijaslife.blogspot.ba/

  ОдговориИзбриши
 8. Odlicaan post! :)
  Ako zelis da se medusobno zapratimo, ostavi komentar i klikni na linkove na kraju posta ako nades vremena :) --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2018/02/royal-turtleneck-sweater-outfit-zaful.html#comment-form

  ОдговориИзбриши

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.