My Instagram

Mini haul /// Zaful

Pozdrav dragi moji i dobro došli na moj novi post!

Ponovo je na red došao jedan od meni dražih sajtova, a to je Zaful. Za ovaj dio paketa izdvojila sam dvije sitnice koje su mi se dopale još na prvi pogled.

O čemu se zapravo radi i zašto sam odlučila da izaberem iz Zafulovog asortimana sitnih potrepština pročitajte u nastavku.


U današnje vrijeme svi težimo zdravom načinu ishrane, ali pitanje se postavlja koliko stvarno vodimo računa o svom zdravlju i načinu ishrane?

Većina je onih koji govore kako jedu mnogo salate i zeleniša, ali zapitamo li se koliko je i to zdravo ako je kiselimo sa sirćetnom kiselinom ili jabučnim ocatom? Za zdrav način konzumiranja salate najidealnije rešenje bi bilo sok cijeđenog limuna ili limete.

Mrzi vas da svaki put polovite limun, da bacate neiskorištenu polovicu limuna koja se u međuvremenu osušila? Znam, i mene to mrzi, ali ova prskalica je super stvar i, što je navažnije, ona stvarno radi.

Ono što mene najviše nervira jeste kada jedem ribu i nikako ne uspijevam ravnomijerno da iscijedim limun proko cijele ribe. No, sa ovom prskalicom mojim mukama je došao kraj.

I da, još jedna super stvar - dio oko čepa je silikonski pa se lako prilagođava veličini voćke. 

U pakovanju dolaze dvije prskalice. Manja za limete i voćkice sličnog obima, i veća za nešto veće voćke. 

Danas sam isprobala ovu prskalicu i na pomorandži. Odlična je kao osvježivač prostora. Malo sam je naprskala na zavjese i moram priznati da mi se mnogo dopao miris svejžine.

Više detalja pogledajte klikom na link ↠ 2PCS Multi-functional Citrus Sprayer Manual Lemon Fruit Juice Squeezer Reamer Tools - Green

Pored prskalice poručila sam i jedan držač za telefon/fotoaparat.

Kada je riječ o telefonu tu smo se već navikli da koristimo razna pomagala, a glavni od njih je selfi štap. No, malo teže se uspijevam snaći kod slikanja sa fotoaparatom. Kako moj fotić nema autofokus prilikom aktiviranja tajmera, a većinu fotografija radim sama, ova stvarčica mi se učinila kao nešto idealno za mene. Na kraju se ispostavilo da sam bila u pravu.

Postolje od tri kuglične noge savršeno se prilagođava željenom položaju. Sve i jedna kuglica se može kretati što nam omogućava lakše postavljanje i fiksiranje telefona/fotoaparata.

Dio na koji postavljamo telefon se navrće na kuglično postolje, te ukoliko ne želimo telefon možemo da navrnemo aparat.

Više detalja pogledajte klikom na link ↠ Flexible Mini Octopus Style Tripod Stand Holder For Mobile Phones - White And BlackLjubim vas do sledećeg pisanja!
Danny!

4 коментара:

 1. moram priznati da si uzela jednu neobicnu stvar!
  Pogledaj moj najudobniji post do sada :)
  https://highheelpoodl.blogspot.rs/2018/02/shein-teddy-bear-coat.html

  ОдговориИзбриши
 2. Woow! Ova prskalica izgleda stvarno jako dobro i sljedeći puta kada ću naručivati sa Zafula rado ću je ubaciti i u svoju košaricu jer moja mama obožava piti cjeđeni limun iako ja mislim da nije fino xD Također, moj brat ima isti stalak i zaista je odličan jer sam ga i sama isprobala! Divan haul <3
  Visit my blog -> Peany

  ОдговориИзбриши
 3. Veoma dobar, koristan haul. Mislim da ovaj držač za kameru djeluje baš skupo, a opet je praktično za sve fotografe :D

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ОдговориИзбриши

Hvala vam na posjeti i komentaru. Nadam se da ste uživali u čitanju.